Over deze website

Welkom op Martijn Schrijft, weblog van Martijn van Best.

Deze site fungeert als mijn persoonlijke portfolio, archief en slijpsteen. De gedachten die ik hier tot blogjes boetseer, zijn hopelijk zó geschreven dat niet alleen ikzelf, maar ook anderen er plezier aan beleven.

Als bezoeker krijg je een indruk van artikelen die ik gedurende een kleine twintig jaar heb geschreven; soms in opdracht, soms in loondienst, de laatste jaren vaak op eigen initiatief. Hopelijk valt een stijgende lijn te ontwaren.

Prettige bijkomstigheid van een eigen website is dat ik bijblijf op het gebied van hosting, SSL-certificaten, UX, SEO, beveiliging en soms een volledige sitemigratie.

Wat vind je hier?

Een ruime hoeveelheid artikelen over games en de gamesindustrie vanwege mijn persoonlijke interesse en werk. Verder deel ik reiservaringen en is door de hele site archiefmateriaal geweven uit de tijd dat ik geld verdiende in de journalistiek. Deze lectuurrijke grabbelton biedt voorts lollige lijstjes en commentaar op de actualiteit. Voor een dwarsdoorsnede ga je naar dit overzicht van collecties en series.

Contact leggen